18. září 2023 17:00
Adam Vala

Jak blízko je vydání GTA 6? Nová fotka přivedla fanoušky k bizarní konspiraci

GTA V čerstvě oslavilo desáté výročí a díky novému obrázku teď fanoušci věří, že je vydání šestky na spadnutí.

Jen o málokteré hře se na internetu spekuluje tak dlouho a tak vehementně, jako o šestém GTA. Pokračování legendární série, jejíž pátý díl před pár dny oslavil své 10. výročí, je už velmi blízko. Podle posledních náznaků bychom se ho klidně mohli dočkat v příštím roce. Společnost Rockstar Games si nicméně dává na čas, zatím jen potvrdila, že na titulu už nějakou dobu pracuje, kromě leaků a nepotvrzených informací zpoza vzniku ale nemáme doposud žádné konkrétní informace. A tak se fanoušci musí chytat každého stébla trávy jako v případě nejnovějšího obrázku.

K příležitosti výše zmíněného výročí totiž Rockstar zveřejnil nový obrázek hry GTA V a režimu Grand Theft Auto Online, který připomíná původní obálku hry v nové, ostřejší podobě. Kromě hezčích postav a detailnějšího pozadí si však pozorní fanoušci všimli ještě dvou věcí, které řada z nich nyní nepovažuje za náhodu. Elektrický stožár v pravé části totiž na konci připomíná z jistého úhlu římskou číslici 6. A letadlo, které původně bylo na levé straně obrázku, se nyní posunulo blíže doprava právě k šestce. Mnozí jsou tak nyní přesvědčeni, že to není náhoda a že Rockstar dává nenápadně vědět, že je šestá hra už skutečně blízko.

Realita však je, že zkrátka nevíme. Podobných „náznaků“ by se pak dala vymyslet či najít hromada, což je přesně důvod, proč většina gamerů na podobné konspirační teorie reaguje se zdviženým obočím. Ať je to nicméně jak chce, páté GTA i po deseti letech od původního vydání stále patří mezi nejpopulárnější hry vůbec a je jasné, že jakmile šestý díl skutečně dorazí, zboří všechny myslitelné rekordy na světě. Nic by však fanoušky nezklamalo víc, kdyby hra nebyla dobrá, což je nejspíš přesně důvod, proč zatím vývojáři z Rockstaru mlčí a pilně pracují, aby dali fandům kvalitu, na jakou jsou zvyklí.

Zdroj: InstagramUNILAD

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný