7. května 2024 11:40

Hádky porotců při semifinále soutěže Hledáme Playmate: Drsní kati šli proti lidumilům

Porotci soutěže Hledáme Playmate se pohádali o finalistky

Druhý ročník neotřelé soutěže krásy s názvem Hledáme Playmate zná své finalistky. Je jich osm, a přestože jsou každá jiná, jedna věc je spojuje. Jsou to sexy krásky, z nichž jedna si pro sebe získá titul Playmate. Cesta do finále ale nebyla vůbec jednoduchá. A to ani pro hvězdné porotce.

„Úplně bych to asi neměla říkat, ale docela jsme se u toho všichni pohádali, protože samozřejmě každý měl nějakou svou favoritku,“ práskla na sebe a své kolegy z poroty Dominika Myslivcová webu Prima COOL.

Podle prsaté influencerky bylo nejsložitější shodnout se na dívce, která finálovou osmičku uzavře. „U té poslední jsme stáli a každý si jel tu svoji. Takže jsme si řekli: ´Hodíme si korunou?´ No, nikdo korunu neměl, tudíž jsme to museli vybrat,“ prokázala smysl pro humor Dominika. „Nás porotců bylo hodně a shodnout se bylo někdy náročné. Probíhaly tedy trochu rozepře o ty dívky a vybírali jsme docela dlouho,“ potvrdila slova Dominiky Myslivcové Lucie Dvořáková alias DJ Lucca.

„Každá porota se mezi sebou hádá. Vždycky,“ oglosovala situaci playmate Marie Langerová, která se na titulní stránce časopisu se zajíčkem v logu objevila dokonce už dvakrát. Dobrá věc se nicméně podařila a ke shodě nakonec VIP porota dospěla.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: KRÁSNÉ ŽENY A PLAYBOY TO K SOBĚ NEODMYSLITELNĚ PATŘÍ!

Už ze semifinálového večera se dá ovšem vcelku snadno vypozorovat, kdo bude porotce lidumil, a kdo na sebe vezme roli nekompromisního kata. „Bylo mi holek líto, protože některé byly hrozně nervózní. Úplně jsem na nich viděla, že se klepaly. A vždycky říkaly: ´Ježišmarja, vás je tady tolik, my se stydíme´. Takže já jsem se dokázala vžít do toho, jak jim asi je,“ prokázala velkou míru empatie Dominika Myslivcová při popisování průběhu semifinálového večera, ze kterého postoupila do finále právě poslední osmička dívek.

„Za mě tam jsou dvě dívky, které jsem si představovala a kterým budu fandit,“ má jasno další porotkyně raperka Sharlota. „Za některými si stojím, ale za některými ne. Je to přesně půl na půl. Čtyři finalistky mě oslovily, a čtyři ne,“ prohlásila před kamerou webu Prima COOL nekompromisní DJ Lucca.

Pravdou je, že finále se rychle blíží a bude to očividně ještě velký boj. A to zjevně jak na finálovém jevišti, tak i za porotcovským stolem. Každopádně už zanedlouho vám jednotlivé finalistky soutěže Hledáme Playmate představíme v reportáži, abyste si i vy mohli udělat lepší představu o jednotlivých soutěžících a také vybrat si vlastní favoritky. Vítězku vybere porota těch nejpovolanějších a i díky jejich rozhodnutí se nová playmate proletí soukromým letadlem do Francie, kde nafotí svůj pictorial.

Kisa Císařová

redaktorka FTV Prima

Všechny články autora
Sdílejte článek
Štítky Francie Dominika Myslivcová finále semifinále Prima Cool sportovní soutěž VIP Marie Langer

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný