29. června 2023 16:00

Můžou nové Želvy Ninja konkurovat Spider-Manovi? První reakce prozrazují, jestli nás čeká další pecka

Druhý český trailer filmu Želvy Ninja: Mutantí chaos

Premiéra nového mutantího animáku bude až v polovině prázdnin, první zámořští diváci už ale film mají za sebou. Jak se jim líbil?

Želvy Ninja: Mutantí chaos jsou nepokrytou odpovědí na úspěch animovaného Spider-Mana, který se nedávno představil v kinech už ve druhém díle s názvem Napříč paralelními světy. Otázkou však zůstává, zda bude výsledek podobě vypravěčsky osvěžující a řemeslně brilantní. Reakce prvních zámořských diváků jsou každopádně velice slibné.

„Želvy Ninja v tomhle filmu prostě miluju. Svatá prostoto! Je to uvolněné, cool a retro, ale zároveň aktuální a vtipné. A hlavně to má smysluplný příběh, který vypráví želví story zcela novým způsobem. Úžasný je i výběr hudby. Celou dobu jsem se usmíval nebo rovnou řehtal,“ napsal Germain Lussier.

Podobně to vidí i známý Erik Davis z webů Fandango a Rotten Tomatoes: „Upřímně říkám, že jde o můj zatím nejoblíbenější film s Želvami Ninja. Má všechno, co od nich čekáte – plno skvělého humoru, tuny odkazů a úžasnou animaci. Působí to taky moderně, je tam třeba skvělý odkaz na Avengers: Endgame. Je to vážně pecka!“ Pochválil taky, že byly želvy nadabované skutečnými teenagery, což působí přirozeně, a hlášky tak nejsou mimo mísu. „Jasně, je to klasický origin, ale bere si to ten nejlepší lore z Želv Ninja. Skuteční TMNT nerdi to budou milovat,“ zdůraznil.

„Okamžitě ucítíte, s jakou láskou tenhle film vznikl. Od devadesátkového hip-hopu po různá pomrkávání na skalní fanoušky. Želvy Ninja: Mutantí chaos si zaslouží opakovaná zhlédnutí,“ tweetovala The Hashtag Show. „Je to zábavné a vizuálně ohromující! Už se nemůžu dočkat, až dostaneme víc!“ napsala Tessa Smith.

Želvy Ninja: Mutantí chaos dorazí do českých kin 3. srpna 2023. O režii se postarala dvojice Jeff Rowe (Rodina na baterky) a Kyler Spears (Mezi námi medvědy). Mezi dabéry původního znění najdeme hvězdy jako Paul Rudd, Giancarlo Esposito, Jackie Chan, Seth Rogen, Ice Cube, Post Malone nebo John Cena.

Zdroj: Comic Book Movie

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný