8. května 2024 06:00

Divoká vykrádačka Warcraftu je online. Nová akční fantasy Warchief vás možná uloví trailerem

Trailer fantasy filmu Warchief

Pokud jste názoru, že akčních fantasy není nikdy dost, pak byste měli zbystřit.

Tři bojovníci se musejí vydat na nebezpečné putování plné temných tajemství a krvelačných nepřátel v akcí nabitém fantasy dobrodružství od režiséra Stuarta Brennana, specialisty na nízkorozpočtové žánrovky jako Stalker, Cesta na vrchol, The Necromancer nebo Vánoční koleda.

Podle základního popisu asi tušíte, že nový snímek Warchief nebude přepisovat žánrová pravidla a jeho maximem bude opisování a skrývání, že na epické scenérie nebo snad dokonce bitvy opravdu nebyly peníze.

Trailer je tak mixem Warcraftu, když hlavními nepřáteli budou orkové, zatímco hudbu jako by vygenerovala AI na téma "slovanské zaklínačské zpěvy". Ruský plakát filmu (viz. galerie) by pak společnost Blizzard rovnou mohla žalovat.

Podle recenze magazínu Voices From The Balcony se však režisérovi, scénáristovi a producentovi Stuartu Brennanovi, který se zároveň obsadil do hlavní role kapitána Oriona, celkem obstojně daří odškrtávat základní položky – nechybí obstojná porce soubojů, magie, monster, intrik a tedy i zvratů. Triky jsou hodně základní, gore je však praktický a krev tak cáká, jak se sluší a patří.

Warchief je na vybraných evropských trzích k dispozici online, Česko mezi nimi bohužel oficiálně chybí.

Zdroj: Kaleidoscope, VFTB

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný