27. června 2024 11:20

Už zase zatkli Supermana. Fotky z natáčení ukazují muže z oceli od režiséra Strážců Galaxie

Nové snímky ukazují nejen jednu souvislou scénu, ale i všechny ústřední postavy, včetně Lexe Luthora.

James Gunn, nový šéf DC Studios, právě v ulicích Clevelandu restartuje celé filmové DC univerzum, když tam točí jeho nový zakládající film Superman, který si také sám napsal. Fotografům se podařilo zachytit celou scénu, v níž se Superman (David Corenswet) nechává zatýkat ozbrojenými složkami (viz. galerie), na dalších snímcích je pak vidět po boku Lois Lane (Rachel Brosnahan), ale ukázal se i padouch Lex Luthor (Nicholas Hoult).

Cleveland v Ohiu, který si ve filmu zahraje slavné Metropolis, byl také svědkem destrukce, kterou nějakým způsobem zřejmě způsobil Lex Luthor, což by vysvětlovalo šrámy na jeho typicky holé hlavě. Na snímcích ze zatýkání je vidět v tmavém také postava The Engineer, kterou ztvárňuje venezuelská herečka María Gabriela de Faría (The Exorcism of God, Animal Control), a měla by nebezpečně balancovat na hranici dobra a zla, jelikož spadá do skupiny antihrdinů The Authority.

Snímek se má nejvíce inspirovat duchem komiksové série All-Star Superman a má se zaměřit na snahu Clarka Kenta vybalancovat svou pozemskou výchovu a kryptonské kořeny ve světě, který vzbuzuje pocit, že pravda, spravedlnost a laskavost jsou jen staromódními a prázdnými pojmy. Ve filmu dále uvidíme Isabelu Merced, Nathana Filliona nebo Anthonyho Carrigana.

Snímek, který se původně jmenoval Superman: Legacy, ale nakonec to bude prostě jen Superman, vstoupí do českých kin 10. července 2025.

Zdroj: Geek Tyrant, Screen Rant

Video: První český trailer samostatně stojícího pokračování komiksového Jokera, které vstoupí do kin 3. října 2024

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný