5. října 2024 06:05

V bizarním hororu nechybí vyděšená žena s hořící rukou. Trailer novinky od tvůrců Barbara úspěšně boří hranice

Trailer k filmu Společník

Tvůrčí tým stojící za povedeným Barbarem přichází s novou peckou. Trailer slibuje mysteriózní jatka.

Producenti, stojící za povedeným hororem Barbar, přicházejí s dalším bizarně vyhlížejícím hororem. Teaser nám toho o ději moc neprozrazuje, hlavní postavou je nicméně žena, již drží jistý muž v zajetí. V upoutávce vidíme scény pokusů o útěk a několik brutálních vražd, a závěr traileru naznačuje, že hrdinka nebude úplně obyčejný člověk. Nebo bude minimálně pod slušným množstvím drog. Brutalita ostře kontrastuje s vizuálním dojmem sladké romance, o což se stará především barevná paleta.

Slibované napětí

Vzhledem k množství naznačených scén, ze kterých nelze moc vyvodit, se dá předpokládat, že film může jít podobnou cestou jako Barbar. Ten si vypomohl tím, že během aktů vyprávění měnil směr zápletky i protagonisty a vedl tak diváka úplně jiným směrem, než čekal. Jestli se to povede i Společníkovi (a jestli se to povede stejně dobře), se uvidí 9. ledna 2025, kdy má film českou premiéru.

Čtěte také: 21 hororů, ze kterých vám půjde mráz po zádech

Ve Společníkovi si zahráli Jack Quaid, Lukas Gage, Rupert Friend, Sophie Thatcher, Marc Menchaca, Harvey Guillén nebo Megan Suri. Režii a scénář má na starost Drew Hancock, z jehož pera pochází hodně špatně přijatá komedie Camp Fred. Scenáristicky se však podílel také na úspěšném seriálu Borci z Blue Mountain State, takže pod vedením schopného producenta Zacha Creggera, který napsal scénář k Barbarovi, snad projeví svou silnější stránku.

Zdroje: The Playlist/YouTube

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický