1. prosince 2023 10:10

Šílený Max 5 dostal první trailer. V prequelu geniálního hitu je ukrytý i Thor

První trailer filmu Furiosa ze ságy Šílený Max

Připravte se na pořádné pouštní rodeo, protože fanoušci dostanou všechno, co od série Šílený Max mohou očekávat.

Šílený Max se po osmi letech konečně vrací, respektive vrací se jedna z hlavních hrdinek předchozího filmu Furiosa. Stejnojmenný film se dívá na zrod této neohrožené hrdinky, takže Charlize Theron střídá v roli mladší a neméně charismatická Anya Taylor-Joy. Za režisérským kormidlem však zůstal tvůrce celé ságy George Miller, a je to sakra znát!

Trailer prozrazuje, že se příběh bude odehrávat 45 let po pádu civilizace. Furiosa bude hledat cestu domů, bude přitom chránit život dítěte a hlavní hrozbou bude záporák Dementus (dobře namaskovaný Chris Hemsworth). Vidíme taky mladšího Immortana Joea, už s jeho pověstným dýchacím přístrojem.

Trailer nabízí slušnou porci poctivé a špinavé pouštní akce, ze které je cítit, že vznikala pomocí praktických efektů. Snad jen v případě krajin na pozadí se zdá, že se tentokrát více sázelo na CGI, ale ještě brzo soudit.

Ze čtyřky s podtitulem Zběsilá cesta zůstal autor soundtracku Junkie XL (Deadpool, Batman v Superman). Scénář si napsal tradičně Miller s výpomocí Nicka Lathourise. V dalších rolích uvidíme Toma Burkea, Anguse Sampsona, Nathana Jonese nebo Florence Mezzaru.

Furiosa dorazí do českých kin 23. května 2024 a po prvním traileru je jasné, že půjde o jeden z nejočekávanějších filmu příštího roku.

Zdroj: Screen Rant, People

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný