21. června 2023 09:45

Zendaya rozehrává zrádnou milostnou trojku. Trailer jejího nového filmu vás ihned zaháčkuje

Trailer filmu Challengers

Čeká nás příběh o vášni a rivalitě – sportovní i milostné.

Ve sportu se bojuje za celkem jasných pravidel, jenže trochu komplikovanější je to v životě a vztazích. Přesně tohle ukáže nový film z tenisového prostředí Rivalové, který vstoupí do českých kin už 14. září. Zendaya (Euforie, Duna, Spider-Man) v něm hraje tenisovou hvězdu, jejíž život převrátí naruby zranění a hlavně vztah se dvěma muži naráz.

Nemělo by jít o stereotypní sportovní drama ani romantickou limonádu, jelikož režisérem je oceňovaný Luca Guadagnino, který je podepsaný pod filmy jako Dej mi své jméno, Suspiria nebo Do morku kostí. Vše potvrzuje dospělý eRkový rating.

Zendaya ve filmu hraje někdejší talentovanou tenistku Tashi Duncan, která se ocitla uprostřed milostného trojúhelníku, z něhož později vzejde manželství s Artem (Mike Faist), jehož i trénuje. Když se Artova kariéra začíná hroutit, domluví mu zápas s jeho bývalým nejlepším kamarádem a svým ex-milencem Patrikem (Josh O’Connor).

Mike Faist na sebe upozornil rolí ve Spielbergově nedávné předělávce muzikálové klasiky West Side Story, Josh O’Connor je držitelem Emmy za roli prince Charlese v dramatu o britské královské rodině Koruna. O hudbu v Rivalech se postarala renomovaná dvojice Trent Reznor & Atticus Ross (Zmizelá, Sociální síť, V pasti).

Zdroj: Deadline

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný