28. srpna 2024 09:20

Ježek Sonic 3 řádí v prvním traileru. Jeho protivník mluví hlasem Johna Wicka

Trailer k filmu Ježek Sonic 3

Úspěšná franšíza zařadila vyšší rychlost. Sonic bude tentokrát potřebovat nečekaného spojence.

Druhý díl Ježka Sonica končil uvedením jedné z nejznámějších postav herní série – uměle vytvořeným ježkem jménem Shadow. V původních hrách se jedná o výtvor Geralda Robotnika, otce Sonicovy nemesis. Shadow začíná jako Sonicův protivník, jenž se časem přidá na stranu dobra, i když si zachovává svou drsnější a arogantnější náturu. Trailer na třetí díl filmové adaptace jej představuje jako padoucha, který Sonicovi, Tailesovi a Knucklesovi způsobí nemalé potíže.

Čtěte také: Miliony lidí klikají na banán. Proč hra se žlutým ovocem dobývá žebříčky hranosti?

Dvojitý zásah

traileru si užijeme hlavně epickou akci, která vykresluje Shadowa jako schopného a efektivního soupeře, sonicovskou obdobu Winter Soldiera. Temný nádech vyvažuje přítomnost Jima Carreyho, jehož Robotnik se vzhledem začíná konečně více přibližovat své obézní předloze. Navíc se zde překvapivě objeví v dvojroli, ke slovu se totiž přihlásí také Robotnikův otec Gerald. Robotnik v obou předchozích filmech představoval určitý protiklad k Sonicovi, takže není ani moc překvapivé, že stejně jako Sonic se i on popasuje se svým dvojníkem.

Kromě Bena Schwartze coby Sonica, Jamese Marsdena jako Toma Wachowského a Jima Carreyho v roli dvou Robotniků ve filmu uslyšíme hlasy Colleen O’Shaughnessey v roli Tailse či Idrise Elby jako Knucklese. Superrychlý drsňák Shadow promlouvá hlasem Keanu Reevese. Režisér zůstává stejný jako u předchozích dvou filmů, tedy Jeff Fowler.

V českých kinech se film objeví 26. prosince 2024.

Zdroje: Rotten Tomatoes / SEGA

Tady je ještě česky dabovaná verze traileru:

Filip Šula

Redaktor FTV Prima, Prima ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický