20. srpna 2024 15:35

Hvězda tarantinovek skončila ve vězení kvůli domácímu násilí

Slavný herec zakončil sobotní noc ve vězení.

Michael Madsen (65) je pověstný rolemi drsňáků ve filmech od Quentina Tarantina – nezapomenutelné je jeho písničkové násilí z filmu Gauneři, ale i role ve snímcích Kill Bill či Osm hrozných. Odvrácenou tvář ukázal tento víkend v soukromém životě, byl totiž zadržen policií v případu domácího násilí.

Čtěte také: Delon miloval české ženy: Dvořil se Havlové i Patrasové. Tu pozval na romantickou večeři

Zatčen byl v sobotu po půlnoci, když v hádce napadl svou manželku DeAnnu Madsen, vystrčil ji z domu a zamkl. Byli přivoláni policisté, a než do Madsenova domu dorazili, žena už byla v bezpečí v péči ochranky. Zástupci zákona oba manžele vyslechli a Madsena pak odvezli na celu předběžného zadržení, ze které byl propuštěn po vyplacení kauce 20 tisíc dolarů (zhruba 450 tisíc korun). Madsenova žena odmítla lékařskou péči.

Herec je známý nejen z tarantinovek, ale objevil se i ve snímcích Krycí jméno Donnie Brasco, Dnes neumírej, Sin City, Thelma a Louise nebo Wyatt Earp. Ztvárnil rovněž mnoho videoherních postav v populárních titulech jako GTA III (Toni Cipriani), Driver 3 (John Tanner), Dishonored (Daud) nebo nedávno ve střílečce od českých vývojářů Crime Boss: Rockay City (Travis Baker).

DeAnna Madsen je jeho třetí manželkou a má s ní tři syny Lukea, Kalvina a Hudsona. Bohužel šestadvacetiletý Hudson svůj život ukončil v lednu 2022 sebevraždou.

Zdroj: TMZ, Variety

Video: Trailer tarantinovky Osm hrozných

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický