17. června 2024 11:20

Henry Cavill oslavil Den otců jedinečným způsobem. Požádal fanoušky o cenné rady

Superman je připraven, aby se z něj stal supertáta.

„Přeju všem tátům šťastný Den otců. Ukázalo se, že už se brzy připojím k vašim posvátným řadám. Nějaké tipy?“ napsal Henry Cavill na svůj k Instagram k fotce s přichystanou dětskou postýlkou. O informaci, že se stane tátou, se poprvé podělil letos v dubnu. Potomka čeká se svou partnerkou Natalie Viscuso, jejíž bříško už bylo na společných fotkách z poslední doby dost zřetelné.

Čtěte také: DiCaprio jako jazzová legenda. Režisér Scorsese plánuje hvězdně obsazenou Sinatrovu biografii

Jelikož si je vědom, že většina jeho fanoušků i fanynek jsou geekové, nezapomněl přidat dovětek: „A nebojte, polštáře v postýlce nebudou, až to malé dorazí, jen lepidlo, aby ona či on mohl stavět miniatury Warhammeru.“ Vtipně tím narážel na svou obsesi touto sérií vycházející z populární stolní válečné fantasy hry. Jistě by ji rád předal o generaci dál.

Cavill zároveň se svou životní družkou, která je aktuálně viceprezidentkou ve filmové společnosti Vertigo Entertainment, chystá hranou adaptaci Warhammeru 40 000. Mělo by jít o seriál, který je cílený na streamovací platformu Amazon Prime, zatím o něm však nejsou známé další podrobnosti.

Cavill a Viscuso spolu žijí přes tři roky. Znají se ještě z jejího působení ve společnosti Legendary, která stála za Cavillovými filmy jako Muž z oceli (2013) nebo Enola Holmes (2020). Spojuje je láska k fantasy, hororům a sci-fi, domácnost s nimi sdílí také pes Baggins neboli Pytlík, pojmenovaný po slavných hobitech. Ani Viscuso na Den otců nemlčela –  do svého Instagram story napsala: „Blahopřeji budoucímu tátovi mého prvního dítěte. Přetékám láskou a vzrušením!“

Jednačtyřicetiletý Cavill proslul jako filmový Superman a seriálový Zaklínač. Mezi jeho nejaktuálnější filmy se řadí hlavní role ve válečném akčňáku The Ministry of Ungentlemanly Warfare a špiónské komedii Argylle: Tajný agent. V dubnu se v Entertainment Tonight svěřil, že jede na dobré vlně: „Jednou z výhod stárnutí je, že máte možnost zpětného pohledu. Zejména v kariéře mám teď daleko větší rozhled... a budu se soustředit na to, abych si ji užíval více než v minulosti.“

Zdroj: People, USA Today

Video: Henry Cavill v traileru válečného akčního filmu The Ministry of Ungentlemanly Warfare

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný