29. května 2023 13:15

Nový Superman už v červnu a hraje ho legendární herec. Z camea ve Flashovi vám spadne brada

Finální český trailer komiksového filmu Flash

Komiksový Flash přinese z minulosti jednoho superhrdinu, na kterého fanoušci čekali mnoho let.

POZOR, NÁSLEDUJÍ SPOILERY!

Flash míří po sérii odkladů konečně do kin – do těch českých vlétne už 15. června. Z trailerů víme, že v něm uvidíme spoustu variant komiksových postav z minulosti – například Batmany v podání Michaela Keatona i Bena Afflecka nebo generála Zoda ztvárněného Michaelem Shannonem. A bude mezi nimi i jedna hodně netypická tvář...

Režisér filmu Andy Muschietti (To, Mama) totiž v novém rozhovoru prozradil, že se ve filmu objeví taky Nicolas Cage jako Superman. Komiksoví fanoušci moc dobře vědí, že na konci devadesátých let chystal režisér Tim Burton vlastní film Superman Lives, kde se měl právě Cage ujmout hlavní role. Internetem dlouhé roky kolují testovací záběry i fotky Cage v kostýmu ikonického hrdiny, kterého si však z důvodu zrušení projektu nikdy nezahrál.

„Nic byl naprosto úžasný. Přestože šlo o cameo, fakt se do toho ponořil. Celý život jsem snil o tom, že s ním budu moci pracovat a doufám, že se mi to ještě někdy povede,“ popsal režisér. Samotný Cage je známý jako ohromný komiksový fanoušek, který miluje Supermana natolik, že svého syna pojmenoval Kal-El, což je původní superhrdinovo jméno z planety Krypton.

O zrušeném Burtonově filmu koluje množství příběhů – třeba že v něm měli hrát taky Christopher Walken nebo Sandra Bullock a že na scénáři pracoval kultovní filmař a geek Kevin Smith (Dogma, Clerks, Jay a mlčenlivý Bob).

Zdroj: The Playlist

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný