10. července 2024 11:30
Martin Kolář

Ďábel nosí Pradu 2: Vrátí se jen dvě ze tří klíčových hereček

Slavná komedie dostane pokračování, protože... který hit dnes nemá pokračování?

Ďábel nosí Pradu oslaví za dva roky dvacetileté výročí od premiéry – a je to dost dobře možné, že bude hlavním dárkem pokračování. Začíná ho chystat producentka Wendy Finerman, která už k němu přitáhla nejen scenáristku Aline Brosh McKenny, ale především dvě stěžejní herečky.

Meryl Streep se chce vrátit do role Mirandy Priestly a Emily Blunt se znovu promění v její bývalou asistentku Emily Charlton. Zatím to vypadá, že bude chybět Anne Hathaway, její absence ale zapadá do příběhu. Ten se totiž zaměří na konec Mirandiny kariéry, která sklesle opouští umírající průmysl. Místo poklidného odchodu ji však čeká poslední velká bitva – a to samozřejmě přímo s Emily.

Čtěte také: Fanoušci Shreka jásají. O zlobrovi se točí další díl, Murphy prozradil i další velké překvapení

První díl Ďábel nosí Pradu stál 41 milionů dolarů a vydělal krásných 326 milionů. Dvojka tak byla jen otázkou toho, kdy Meryl Streep a Emily Blunt kývnou na novou zápletku, a zdá se, že ta chvíle konečně nastala. Uvidíme, jak to nakonec bude s účastí Anne Hathaway. Možná ale dojde alespoň na cameo? Stačí se podívat na to, jak se třetí Bridget Jonesová obešla bez Hugha Granta – někdy zkrátka stačí ulovit dvě hvězdy ze tří a jede se dál...

Zdroj: The Playlist, Puck

Video, které jste mohli minout: Trailer filmu Kaskadér s Emily Blunt

Martin Kolář

Externí redaktor Prima COOL a Prima ZOOM

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický