24. března 2024 06:00

Bruce Willis tančí a je plný radosti. Video z jeho 69. narozenin vás zahřeje u srdce

Hollywoodskému veteránovi zbývá rok do sedmdesátky, a přes svou neveselou diagnózu si narozeninovou oslavu v rodinném kruhu opravdu užil.

Bruce Willis oslavil 69. narozeniny obklopen rodinou včetně své exmanželky Demi Moore. Zveřejněný materiál ukazuje, že jeho realita opravdu není tak trudná, jak by se mohlo s jeho diagnózou nevyléčitelné frontotemporální demence zdát.

Právě Demi Moore zveřejnila dvě fotky z oslavy a jednu vzpomínkovou – na první sedí Demi na křesle po boku Willise, druhá ho ukazuje, jak si spokojený hraje s vnučkou Louettou své nejstarší dcery Rumer. Třetí archivní je s trojicí dcer Rumer (35), Tallulah (30) a Scout (32), když byly ještě dětmi. Přidala také video, na němž s dcerami roztáčí slušnou taneční párty plnou smíchu a radosti.

Čtěte také: Podle hry The Sims vznikne film: Producentkou je Margot Robbieová. Co dalšího víme?

Nedávno si Willisova choť Emma Heming posteskla nad obrázkem, který o její rodině vytváří některá média: „V podstatě tvrdí, že v mém muži už nezbyla žádná radost. Můžu vám s klidem říct, že to je daleko od pravdy. Potřebuji, abychom se všichni společně – a speciálně ti, kdo píší ty hloupé titulky – přestali strašit. Přestat si vnucovat myšlenku, že když jednou někomu diagnostikují nějakou neurokognitivní chorobu, že to je všechno, že je zkrátka konec, už nic nezbylo a můžete to akorát zabalit,“ zdůraznila Emma, která je Willisovou manželkou od roku 2009 a má s ním dvě dcery Mabel (11) a Evelyn (9).

Demi Moore, která aktuálně září ve 2. sérii životopisného seriálu Zlá krev s podtitulem Capote vs. labutě, nedávno o svém bývalém manželovi promluvila v pořadu Good Morning America: „Přijde mi důležité nic si nelakovat a brát věci takové, jaké jsou. Myslím, že Bruce je na tom vzhledem k okolnostem velice dobře.“

Zdroj: Express.co.uk, Yahoo News

Video, které jste mohli minout: 69. narozeniny Bruce Willise

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný