10. října 2023 14:25
Adam Vala

Chtěl by proplesknout politiky. Adam Ernest z Bodyguardů prozradil, ke kterému hrdinovi z Peaky Blinders má nejblíž

Adam Ernest a Bodyguardi

Adam Ernest (30) promluvil o tom, komu nejčastěji sprostě nadává, koho by nejradši proplesknul, i kde čerpá inspiraci na svou roli.

Prima COOL nedávno představovala svoje podzimní novinky, mezi které patří i pokračování oblíbeného seriálu Bodyguardi. V tom jednu z hlavních postav hraje Adam Ernest, kterého jsme tak měli možnost krátce vyzpovídat. Kromě jiného například prozradil, kdy naposledy sprostě nadával nebo koho by chtěl proplesknout.

Komediální seriál nového žánru „progressive fiction“ říká, že i s gangstery může být legrace. Každý díl nese ucelený příběh, který je vyprávěn s odzbrojující nekorektní nadsázkou, bere si to nejlepší z toho, co v žánru kriminálních a gangsterských filmů vzniklo, a pracuje se zajímavými popkulturními odkazy. A tak není divu, že v zahraničí čerpá inspiraci i sám Adam, který v Bodyguardech hraje Muže 2.

Na otázku, jaká gangsterka patří k jeho oblíbeným, mladý herec neváhal s odpovědí Gangy z Birminghamu aka Peaky Blinders, kde se prý nejvíce vidí v postavě Arthura, bráchy ústředního Tommyho s tváří Cilliana Murphyho. Adam nicméně zůstává skromný a ví, že na takovou roli by na sobě musel ještě hodně máknout. Jeho progres každopádně budete moci sledovat už brzy na vaší televizi.

Bodyguardi poběží na Prima COOL od 31. října každé úterý ve 21:30.

Adam Vala

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný