26. května 2023 07:57

Barbie baví novým českým trailerem, který ukazuje její krutou srážku s realitou

Česky dabovaný oficiální trailer filmu Barbie

Nová ukázka konečně jasně přibližuje, jaká bude zápletka filmu.

Barbie od prvních trailerů dokazuje, že nepůjde o úplně obyčejnou filmovou adaptaci stojící na populárním produktu – v tomto případě slavné panence (Margot Robbie) a jejím partnerovi Kenovi (Ryan Gosling). Chopila se jí totiž režisérka se smyslem pro narušování stereotypů Greta Gerwig (Malé ženy, Lady Bird). Nový trailer je zatím nejvíc „obyčejný“, ukazuje podstatu zápletky i spoustu nových záběrů.

Vidíme život Barbie v jejím dokonalém růžovoučkém BarbieLandu, kde si však jednou začne klást nepříjemné otázky, třeba ty o smrti nebo jaké by to bylo, kdyby nechodila jen v botách s podpatky. Nakonec se rozhodne vyrazit do skutečného světa a přidá se k ní Ken. Konfrontace s realitou pro ni nebude úplně snadná a její majitel, firma Mattel, ji bude chtít vrátit zpátky do krabice. Dostaneme i kousek honičky v kancelářích hračkářské korporace... hmmm, slušný úlet.

V ukázce se mihne i většina dalšího hereckého obsazení, v němž nechybí America Ferrera, Kate McKinnon, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Michael Cera, Hari Nef, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Dua Lipa nebo Helen Mirren.

Film, který sám o sobě prohlašuje, že je pro pro všechny, co milují Barbie, ale i pro ty, co ji nenávidí, dorazí do českých kin 20. července. Vyrazíte?

Zdroj: Gizmodo

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický