10. září 2024 13:30

Arnold Schwarzenegger je v Praze. Natáčí, jezdí na kole a vyfotil se s místní legendou

Na hollywoodskou legendu můžete právě teď narazit v ulicích Prahy.

Arnold Schwarzenegger je zpět v českém hlavním městě. Naposledy se v něm zdržoval v roce 2015, když u nedalekého Berouna natáčel reklamu. Tentokrát ho však čeká vyšší počet natáčecích dní pro druhou sezónu akčně-komediálního seriálu FUBAR.

Dorazil v sobotu 7. září a o víkendu už byl vidět v ulicích, užíval si pohodu na zahrádce jedné z kaváren, nebo dával podpisy před vstupem do svého hotelu. Čekal tam na něj i youtuber Ondřej Untermüller, známý jako Kluk s kamením, jehož proslavila scéna se Zdeňkem Pohlreichem v pořadu Ano, šéfe! „Tak ochotného člověka jsem fakt dlouho neviděl,“ napsal ke společné fotce na Instagramu.

Arnie nemohl vynechat ani svou oblíbenou cyklistiku, které se věnuje ve všech místech svého pobytu, přestože pražské ulice jí nejsou úplně uzpůsobené, jak se sám mohl přesvědčit. „Jedete v neděli po Praze a najednou Arnold na kole. Co uděláte?“ stojí u příspěvku na síti X, u něhož hned v komentářích přibyla i vtipná odpověď: „Nic. Kdybych ho zastavil, tak mi sebere brýle, boty a bundu!“

Filmaři si měli vyžádat povolení pro působení v samotném centru – konkrétně se jedná o Dušní, Kozí, Bílkovu, Haštalskou, Širokou, Vězeňskou, Pařížskou a u Obecního domu. FUBAR vypráví o vysloužilém agentu CIA, kterého jedno rodinné tajemství donutí jít ještě jednou do akce. V roli jeho dcery Emmy účinkuje Monica Barbaro (Top Gun: Maverick, UnREAL), nově k obsazení přibude také Carrie-Anne Moss (Matrix, Akolytka) jako Greta Nelso, bývalá východoněmecká špionka, která má s Lukem vášnivou historii.

Druhá sezóna bude mít osm epizod a vzniká nadále pod tvůrčím vedením Nicka Santory (Útěk z vězení, Jack Reacher).

Zdroj: Variety, Forbes

Video: Trailer první sezóny seriálu FUBAR

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický