25. května 2023 12:00

COOLIFE FEST: Největší freestyle show léta už tuto sobotu na Smíchovské náplavce

COOLife Fest 2023 v sobotu 27. května na smíchovské náplavce

Čtvrtý ročník největší freestyle show v Praze odstartuje pod taktovkou kanálu Prima COOL už tuhle sobotu na Smíchovský náplavce.

Exhibice freestyle sportů, MČR v BMX minirampě, Be!EXPLORER ZONE, ukázka výstavy The World of Banksy i DJ Wich a Rest Show a následná IZY VAPE AFTER PARTY s tanečnicemi Hot Peppers Prague a známými DJ´s na lodi Cargo Gallery – to všechno a mnohem víc tě čeká už od rána na akci COOLIFE FEST.

Na pontonech uprostřed Vltavy opět postavíme skok pro českou freeskierskou špičku a snowboardisty, rampu pro mezinárodní mistrovství ČR BMX v minirampě, kde si zasoutěží úřadující mistr Tomáš Beran, ale i zahraniční top BMX rideři, a přistát do Vltavy si přijede česká i světová špička ve swoop freestyle v čele s Markem Rahbanim. Během dne budou svoje exhibice předvádět Petr Civín na Flyboardu, Maylow Silver na jetboardu, Richard Zelinka na koloběžce a řada dalších performerů. O hudební doprovod se postarají přední čeští DJ´s, finální koncert bude mít pod taktovkou DJ WICH s rapperem Restem.

Novinkou pro letošní rok bude Be!Explorer Zone v podpalubí Cargo Gallery – čeká tě tady hromada zajímavých přednášek a workshopů, který tě nakopnou a posunou tvé vnímání světa a sebe sama na nový level. Potkáš se s osobnostmi, jako je Sara Polak, antropoložka, archeoložka umělé inteligence a popularizátorka AI, Jiří Kryštof Jarmar & Vojtěch Hlaváček, autoři podcastu Brain We Are, a o vesmíru, kosmických technologiích i inovacích pohovoří Anička Rojková. Milovníci cestování se mohou těšit na přednášku Slávka Krále, který cestuje už devět let a dal dvě cesty kolem světa stopem. Celou zónou a programem provedou Miky Škoda a Milada Vaňkátová.

Protáhnout tělo můžeš i ty, a to třeba na cyklistických simulátorech Škoda, kde budeš moct šlápnout do pedálů vedle herce a ambasadora značky Marka Lambory, ulovit selfíčko a poslechnout si i něco na téma elektromobility a novinek. Pokud máš raději čtyři kola, tak tě nadchne R5 simulátor, díky kterýmu si můžeš zkusit adrenalinovou jízdu v závodním autě. Na akci se představí taky nejnovější model elektrického vozu Enyaq – čili bude i pořádná inspirace.

Na akci tě seznámíme také s technologickými novinkami. Zástupci společnosti Samsung si pro tebe připravili expozici nabitou nejen novinkami, ale i zajímavým programem. Na místě si budeš moci vyzkoušet telefony řady Galaxy S23 i cool skládací telefony řady Galaxy nebo nejnovější chytré hodinky a tablety. Odpoledne se na stánek přijde podívat ambasador značky a content-creator Martin Creep, se kterým si budeš moci vyzkoušet unikátní 360° selfie. Chybět ale nebude ani možnost zahrát si v gaming zóně, zasoutěžit si o věcné ceny, zajezdit si na rotopedu pro dobročinné účely nebo si odpočinout v chill zóně.

Nabitý program si pro tebe připravila také značka Hot Wheels. Hned dopoledne tě čeká skate workshop s Márou Čejchanem, škola ježdění, po obědě pokračujeme s Hot Wheels mini ramp show, soutěžemi pro malé diváky a dalšími workshopy.

Na COOLIFE FESTu se bude také hojně soutěžit! Mimo jiné o parádní růžový FIAT 500, a to se značkou Geisha, výrobcem vysoce kvalitní mléčné čokolády a vynikající náplně z lískových oříšků, kterou asi nejvíce ocení dámy. A jak se do soutěže o tento kouzelný ikonický vůz zapojit? Stačí, když si na akci koupíš jakýkoli výrobek značky Geisha a zaregistruješ se na soutěžním webu.

Akce bude mít letos navíc kulturní přesah – na Smíchovské náplavce nebude chybět také ukázka výstavy The World of Banksy. A co víc? Pro všechny návštěvníky bude připravena také Travel Mic by X-challenge – budou si moci připravit svůj vlastní tří- až pětiminutový stand-up nebo slam o cestovatelském nebo jiném dobrodružství. Stačí nahrát minutové video s krátkým představením a tématem a poslat ho do 24. 5. na travelmicpraha@gmail.com.

Aktuální informace k akci jsou k dispozici na Facebooku Prima COOL a Coolife.cz. Partnerem akce COOLIFE FEST je Radio SPIN, které posluchačům přináší nejvíc rapu v republice. Akce se koná pod záštitou hlavního města Prahy.

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný