31. května 2024 16:30

Český trailer třetí řady seriálu Medvěd ukazuje nefalšované šílenství v kuchyni

Český trailer třetí řady seriálu Medvěd.mp4

Jeden z nejuhrančivějších seriálů současnosti dostal konečně plnohodnotný trailer lákající na třetí sezónu.

Třetí řada hitového seriálu Medvěd dorazí už za několik týdnů, abychom se dozvěděli, zda se Carmy (Jeremy Allen White) a jeho tým zvládnou udržet na špičce tvrdého restauračního byznysu, kam v minulé sérii posunuli své chicagské bistro. Jedna věc je z ukázky zřejmá, že na špičce by měl zůstat samotný seriál ověnčený hromadou cen včetně Emmy a Zlatých glóbů.

Čtěte také: 7 nejočekávanějších seriálů léta 2024: Pán prstenů, Star Wars, Rod draka a další

Hned v úvodu vidíme, jak Carmy předloží týmu neoddiskutovatelné podmínky, kterých se všichni musí držet, což se nesetká se zrovna ideálním přijetím od Sydney (Ayo Edebiri), Richieho (Ebon Moss-Bachrach), Tiny (Liza Colón-Zayas) nebo Neila (Matty Matheson). Okamžitě je zřejmé, že pracovní tlak odhalí další vrstvy osobností, což nebude přinášet zrovna milé a komfortní situace. Na přetřes se dostane i Carmův rozchod s Claire (Molly Gordon), k němuž došlo v závěru předchozí řady.

Tvůrcům v čele Christopherem Storerem se podařilo namíchat originální recept, čemuž odpovídá i pozitivní odezva. Seriálu byla odmávnuta čtvrtá sezóna a podle zdrojů magazínu The Hollywood Reporter už je její část natočená, aby mohla na obrazovky hned v následujícím roce. Důvodem je obrovský zájem o hlavní herecké hvězdy, které bude složité do budoucna udržet.

Třetí řada Medvěda bude mít českou premiéru ve středu 17. července exkluzivně na Disney+, kde bude rovnou k dispozici všech deset epizod.

Zdroj: The Hollywood Reporter, ABC News

Radek Londin

redaktor FTV Prima

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Zábavný / Esport / Publicistický