10. dubna 2013 12:00

Hvězdy Star Treku přiletí do Prahy

Máš jedinečnou příležitost, jak zažít seriál Star Trek: Vesmírná loď Voyager, který právě vysíláme, skoro na vlastní kůži. A jestli ne na kůži, tak na vlastní oči a uši určitě, protože Holodoktor a nejlepší pilot Flotily ze Star Treku navštíví Prahu a ty si s nimi budeš moct pokecat i vyfotit se!

Zatímco Robert Picardo, představitel zdravotnického hologramu, míří do Prahy už podruhé, představitel poručíka Parise Robert Duncan McNeill se sám rozhodl, že by rád poznal české fanoušky.

Víc o Star Trek: Vesmírná loď Voyager čtěte zdeS oběma herci se budeš moct setkat na akci WARP 03, kterou pořádá FAN BASE a Prima COOL je jejím mediálním partnerem. Setkání s herci se sice koná až 1. 6., ale když si pospíšíš, můžeš si do 14. 4. koupit vstupenku se super slevou! Stačí, když si skočíš na tyhle stránky: http://starsinprague.cz/akce/warp-03/Robert Picardo ztvárnil v seriálu Star Trek holoprogram, který pomáhá lékařům Hvězdné flotily. Nedávno byl Holodoktor fanoušky oceněn jako nejlepší doktor ze všech sérií seriálu Star Trek. Čeští diváci ho mohou znát i ze seriálu Hvězdná brána a Hvězdná brána: Atlantida. O Robertu Picardovi je mimo jiné známo, že velmi dobře zpívá.

Robert Duncan McNeill si zahrál poručíka Parise, nejlepšího pilota Hvězdné flotily. V seriálu byl velkým milovníkem žen, než se oženil s B'Elannou Torres, poloviční Klingonkou.Oba Robertové se setkají s fanoušky 1. června 2013 v kině BIO OKO v Praze. Kromě diskuze s herci (s tlumočením) čeká fanoušky focení, autogramiáda a pro předplatitele Gold vstupenky i večeře s Robertem Picardem.

Ondra Těšínský

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný