10. ledna 2015 23:00

Napichovač Da Vinci a vymítač Ichabod. V pondělí na COOLu

Premiérové epizody Ospalé díry a Da Vinciho démonů v pondělí po osmé nabídnou dvojí porci hororu.

Pondělní večer na COOLu už tradičně patří premiérám – i tentokrát se mrkneme na to, co nás čeká v novém díle Ospalé díry a Da Vinciho démonů.

Od 20.15 nejprve nakopneme další příběh z rušného života živého magneta na démony Ichaboda Cranea – fešáka tak urostlého, že i jeho vlasy mají ramena. Dnešní epizoda se jmenuje Schránka a nabídne hned dvojí porci posednutí ďáblem...

Nacházíme se tři díly do konce 1. řady, Schránka proto uzavře jednu nezodpovězenou linii řešící Ichabodovo trauma ze syna. V záři reflektorů však tentokrát nebude jenom on.

Část dílu totiž nabídne Jenny zatíženou démony minulosti, a to prosím pěkně doslova. Epizodou totiž hýbe arcizlé stvoření schopné nastěhovat se lidem do duše.

Jeho hlavním cílem je ale zabydlet se uvnitř druhé velké tváře dílu, totiž Macy, dcery kapitána Irvinga. A to, aby vymámil ze skupiny artefakt nebezpečný pro hlavního démonického padoucha. Zkrátka a dobře, Ichabod a Abbie mají co řešit...

Poté, co si v Teorii velkého třesku dopřejeme Úterý smažených nočků (od 21.20) pak v 21.45 plynule navážeme na šestý díl Da Vinciho démonů. A tentokrát pojedeme exotiku!

V něm si Leo nedá pokoj ani po svém čerstvém propuštění z vězení. Ve snaze najít kartografa schopného rozluštit mapu Jižní Ameriky objevené v prvním díle vyrazí pryč z Florencie. Cílem výpravy přitom nebude nikdo jiný, než...

Vlad III alias Napichovač alias inspirace Drákuly!

Jak je znát, všechno půjde jako na drátkách a Leonardo jistě nebude mít problém přesvědčit ho k propuštění kýženého kartografa. Nespí však ani konspirace roztáčená v Leonardově domovině.

Komu ani to nebude málo, může se na dobrou noc potěšit hororem Thompsonovi: Hlad po krvi. V pondělí od 22.50 na COOLu.

(lol)

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný