18. srpna 2015 15:30

Jack Sparrow se raduje: V Pirátech z Karibiku 5 se vrátí jeho velký kamarád!

Studio Disney navíc odhalilo oficiální logo!

Již páté dobrodružství Jacka Sparrowa, které ponese název Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, dorazí do českých kin 6. července 2017. Slavný kapitán se v něm utká s duchy mrtvých pirátů, kteří budou pod vedením zlotřilého kapitána Salazara (Javier Bardem) ohrožovat všechny dosud žijící piráty. Především tedy Jacka. Co je může zastavit? Jedině Poseidonův trojzubec, který bude hlavní hrdina shánět s dost povědomými kumpány.

Nejvíc budou Jackovi pomáhat Gibbs (Kevin McNally) a kapitán Barbossa (Geoffrey Rush), ty měl ale po svém boku i v minulém filmu, v němž pátral po bájné Fontáně mládí. Zásadním rozdílem tak bude až účast Willa Turnera (Orlando Bloom), jehož jsme naposledy viděli jako kapitána Bludného Holanďana na konci třetího dílu.

Ano, o Willově návratu už se mluví nějaký ten pátek. Studio Disney jej ale potvrdilo až na víkendové akci D23, na které bylo odhaleno také logo nadcházejícího filmu. Režiséři Joachim Rønning a Espen Sandberg už mají páté Piráty mimochodem natočené. Teď je čeká dvouletá postprodukce a nákladná propagační kampaň, na jejímž konci snad dostaneme vynikající film. Jack Sparrow by si ho určitě zasloužil!

Karel Ryška

Karel Ryška

šéfeditor FTV Prima, COOL & ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný