9. července 2014 23:30

Dejte si 90's klasiku Bílí muži neumějí skákat!

Z dalekého roku 1992 přichází sportovní destilát 90. let! Sledujte na Prima COOL v neděli od osmé večerní!

Prosluněná 90. léta se v neděli večer vrátí!

Ve sportovní komedii Bílí muži neumějí skákat totiž najdete úplně všecičko z téhle bezstarostné éry: módu plnou kšiltovek a meganáušnic, vášeň pro basketball a mladičké draky Wesleyho Snipese + Woodyho Harrelsona, dávno před tím, než se stali slavnými!

Tihle dva pašáci si tu střihnou Billyho a Sidneyho, dvojici vzájemně soupeřících streetových basketbalistů, kteří se nakonec spojí v boji za dobrou věc.

Billyho přítelkyně totiž dluží značnou sumu chechtáků místním gangsterům – a jediný způsob, jak peníze získat, je společná hra testosterony nabušených soků na vysoké úrovni.

Jinými slovy, těšit se můžete na napětí i pošťuchování v tak trochu jiném sportovním filmu, v němž nejde jenom o vítězství ve hře, ale i vítězství nad zločinci.

Prim zde však nehraje zápletka, nýbrž rozverně archaická atmosféra – každý, kdo pamatuje na časáky jako Bravo a krutě popovou, barevně užvýkanou éru 90. let, začne při pohledu na tenhle film ronit krokodýlí slzu!

Však jen mrkejte na ten destilát vašeho mládí!

Bílí muži jsou příjemnou oddychovkou a je to krutě znát nejen na celkovém stylu, ale i herecké sestavě. Mladý Wesley Snipes (šest let před tím, než natočil upírolovce Bladea) a Woody Harrelson (čtyři roky před Lid vs. Larry Flint) jsou jenom dalšími fajn kousky téhle letně-nostalgické skládačky.

Opřete se do skládání spolu s nimi – v neděli od 20:00 na Prima COOL!

Ondra Těšínský

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný