1. října 2014 23:00

Čeká vás pátek plný COOL monster

Poslední part pracovního týdne se ponese v duchu dvou hodin akce a čtyř hodin hororů. Startujeme v pátek ve 20.15 na COOLu.

V pátek večer pohostí COOL hned několik různých typů potvoráků.

Nejprve se od 20.15 podíváme do luxusního sídla tajných agentíků známého jako Graceland. Tuhle seriálovou novinku jsme minulý týden teprve nakousli, tento pátek vás však čekají dva další díly!

V nich se Mike Warren, nováček v Gracelandu, musí setsakra otáčet, aby zapadl do původního týmu Gracelandu i infiltrovaných skupinek gangsterů. Od 20.15 tak začne vyšetřování kriminálního syndikátu, pokračující v další epizodě o hodinu později – od 21.15.

Tu čest tak budeme mít nejen s nakoukáním do světa tajných agentů, ale i do světa zločinců, do nichž se Mike a další snaží infiltrovat.

A jako červená nit se dvojicí epizod navíc táhne Mikovo arcitajné vyšetřování jeho nadřízeného Briggse, který mu přitom v pilotu zachránil život...

Na ta pravá monstra však dojde až poté, co opustíme ta ze CIA, DEA a FBI! Ve 22.15 totiž dorazíme do Města vlků. Hádáte správně, zdejšími monstry budou zvlčelí hafani...

Klasická vyvraždovačka z roku 2009 sleduje příběh party študáků, kteří si vyjeli na party kamsi do divočiny.

Nemohli si k tomu samozřejmě vybrat jiné místo, než staré a na první pohled opuštěné zlatokopecké městečko. Plány jeho nových obyvatel na nevázané randění však rychle půjdou k čertu, ukáže se totiž, že za vylidněním oblasti můžou hladoví vlci. A naši hrdinové jsou v jejich menu další v pořadí...

A vše pak akurátně deset minut po půlnoci zakončí kultovní horor Moucha! Dočkáte se v něm parádní atmošky i odpudivě povedených masek, snímek ostatně pochází z režie milovaného úchyla Davida Cronenberga (Dějiny násilí, Videodrome).

Moucha je sice až z dalekého roku 1986, tím spíše však oceníte její nesmrtelnost. Nejeden z nás na ni ostatně v dětství na tajňačku koukal skrze klíčovou dírku obývákových dveří, budiž proto páteční repríza testamentem dlouhověkosti filmu. Přesvědčte se sami, jak kvalitně Moucha dodnes generuje husinou svou story o přeměně vědce na titulního moušáka.

(lol)

Ondra Těšínský

Všechny články autora
Sdílejte článek
Štítky FBI maska Graceland Central Intelligence Agency David Cronenberg Cool Michael Warren Moucha

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný