12. července 2014 11:00

Bez hranic: nová páteční kriminálka s českými herci

Těšte se na Donalda Sutherlanda i Karla Rodena v nové páteční kriminálce!

Zločin nikdy nespí, nezná slitování ani státních hranic! Ve snaze dopadnout sériového vraha terorizujícího celou Evropu vzniká mezinárodní tým kriminalistů z obou stran Atlantiku.

Elitní jednotku vede ostře řezaný francouzský vlk Marc Lavoine (známý ve francouzské kinematografii), hnedle do ní však přizve i Williama Fichtnera (Armageddon, Prison Break, Temný rytíř) nebo Donalda Sutherlanda a další hvězdy...

V evropském koprodukčním seriálu Bez hranic se díky tomu spolu se zahraničními chrabrými muži i ženami podíváte do všemožných koutů starého kontinentu – včetně toho českého! Těšit se proto můžete i na domácí představitele od Karla Rodena po Kláru Issovou!

Tajných agentů NCIS jsme si v ulicích Los Angeles užili dosyta – Námořní vyšetřovací službu L.A. proto v pátek večer střídá nová kriminálka Bez hranic, uvolněná v zahraničí teprve loni!

Ta vznikla jako společný projekt Francie a Německa, do role hlavního jazyka však obsadila anglický jazyk, a tak i populární angloamerické herce. Mimo nich však na Bez hranic spolupracovala i česká filmová studia, však se ostatně seriál částečně natáčel u nás

Již zmíněný Fichtner si zde střihne drsného newyorského policistu, který se při výkonu služby zranil s trvalými následky. Naopak Donald Sutherland se představí v roli mentora týmu z Mezinárodního soudního tribunálu v Haagu.

Vedle nich zazáří i české persony, včetně pravidelně se vyskytující Kláry Issové jako přítelkyně postavy Williama Fichtnera. A chybět nemůže ani náš nejčastější představitel v zahraničí, neopomenutelný Karel Roden!

Pátrání Bez hranic vás stejně jako v případě NCIS L.A. čeká v pátek večer, a to prosím pěkně i ve stejné sestavě hned dvou dílů po sobě! Vzhledem k tomu, že se již pracuje i na druhé řadě Bez hranic, se s jejími hrdiny určitě neuvidíte naposledy.

První dva díly můžete nakoukávat již tento pátek od 20:15 na Prima COOL.

Ondra Těšínský

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný