7. října 2014 11:00

Agentem i žralokem v pátek na COOLu!

Dvě nové epizody Gracelandu a hororový Útes smrti vám na Prima COOL zpříjemní páteční chill out.

Konec dobrý, všechno dobré, a v pátek to pro diváky COOLu platí dvojnásob. Méně však už pro hrdiny našich pořadů.

Na COOLu se vám dostane premiérových trampot špionů, jednoho hladového žraloka i monstrouna v Mouše II.

Od 20.15 startují dvě tradiční epizody Gracelandu, seriálu o tajných agentech infiltrujících v přestrojení losangeleské podsvětí, kterým (co čert nechtěl) museli šéfové zrovna přidělit pobyt v luxusním bejváku!

Mladí, neklidní a smrtelně nebezpeční se i tentokrát budou muset echt činit, aby přesvědčili infiltrované zloduchy, že jsou jejich kamarády, nikoliv katy.

V prvním díle se to projeví na ohrožení Mikeova života poté, co mu přestane věřit jeden z Bellových nohsledů. Mezitím naopak odhalení Johnnyho pravé identity zhatí podomácku sesmolenou operaci Paige…

V druhém díle se Briggs a Charlie od 21.15 pokusí v utajení dopadnout dealera známého jako Odin. Operace (a jejich život) ale upadne v ohrožení poté, co na místě setkání objeví informátora, který je zná pod jejich jinými tajnými identitami. Což jistě skončí humorně pro všechny zúčastněné. Mike se mezitím pokusí zjistit, proč po něm jeho nadřízení chtějí, aby něco vyšťoural na svého kolegu...

Po ohrožení jinými lidmi se pak od 22.20 budete moct děsit docela jiných potvor – žraloků!

V thrilleru Útes smrti dojde na výlet partičky Australanů přes Indický oceán. Neznalost však zaviní, že v mělké vodě narazí na útesy.

Díra v lodi však začne být jejich nejmenších problémem poté, co je začne navíc ohrožovat hladový žralok...

Co následuje, je poněkud žralokofóbní, leč rozhodně extrémně napínavý komorní thriller o příjemné stopáži 90 minut.

Čtvrthodinu po půlnoci si pak budete moct nadělat do trenek i z pokračování tragihororu Moucha.

V druhém díle je do hlavní role katapultován syn vědce Setha Brundlea, jemuž je, zdá se, souzen podobně hrůzostrašný konec jako jeho papínkovi.

Ač Moucha II nemá podobně nadšené kritiky jako film první, když nic jiného, aspoň osvětlí, že by rodičové fakticky své ambice neměli přenášet na potomstvo.

(lol)

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný