4. května 2015 15:00

8 důvodů, proč musíte vidět nové Da Vinciho démony

Mladý Leonardo se od pondělí vrací ve 2. řadě Da Vinciho démonů!

Ztělesnění renesančního muže říznuté pořádnou dávkou renesančního Jamese Bonda – seriál Da Vinciho démoni – se vrací na vlny Prima COOL! V pondělí 4. května startuje 2. řada téhle výborné dobovky, kterou jste naposledy opustili v momentě, kdy Leonardo sice zachránil Lorenzovi život, vysloužil si za to však hrdelní varování. A pak se oběma na kobylku dostal Riario.

Čtěte osmero důvodů, proč byste měli vidět deset nových epizod!

1) Příběh navazuje na šílené machinace 1. řady, novým motivem je však Riariova zaoceánská cesta do Ameriky. Takže výpravné nové lokace!

2) Leonardo se mu vydá v patách mimo jiné v ponorce vlastní konstrukce. Holt génius na druhou.

3) Hrdinové se v novém světě přesunou do zatím stále zabydleného Machu Picchu, kde to vypadá nádherně!

4) 2. řada má vůbec notnou příchuť Indiana Jonese...

5) Ani zápletka ve Florencii však nudit nebude. Dojde na papežské schizma, okupaci měst, vraždění mezi hlavními postavami a na finále s jedním zásadním odhalením!

6) Na scénářích nově pracovali i kultovní autoři komiksů Jonathan Hickman (The Avengers, The Manhattan Projects) a Matt Fraction (Fantastic Four, Hawkeye)!

7) Ti se tak zařadili po bok schopných scenáristů 1. řady. Třeba o nápady Briana Nelsona (Superman) tedy rozhodně nepřijdete!

8) A nakonec, i když se samozřejmě opět můžete těšit na řádně vypečený konec 2. řady, nic nekončí – řada třetí byla totiž už dávno schválena a na její vysílání dojde (minimálně v Americe) ještě letos!

Takže nezapomeňte – Da Vinciho démoni běží každé pondělí ve 21.50. Samozřejmě na Prima COOL!

(lol)

Karel Ryška

šéfeditor FTV Prima, COOL & ZOOM

Všechny články autora

Populární pořady na Prima Cool

RE-PLAY

Esport / Publicistický / Zábavný